De stem van vrijheid

Jouw stem brengt je naar authenticiteit en vrijheid

Een serie van 7 dagen, met het thema de stem van vrijheid. 

In dit programma ga je met je stem op ontdekkingsreis, met jezelf en met elkaar. Zingen wat er in je leeft, geeft ruimte en vrijheid. Ruimte aan jouw muziek, aan jouw stem, maar bovenal aan jou!

Iedereen kan vrijuit zingen én vrij uit leven, hoewel er in ons dagelijks leven van alles in de weg lijkt te zitten. Deze dagen gaan over jezelf losmaken van allerlei ideeën, aanpassingen en verwachtingen van jezelf en anderen. En daardoor steeds over dichter bij jezelf komen. Over loslaten wat vastzit, zodat er meer ruimte ontstaat om te geven wat je te geven hebt.

En daarvoor moeten we het onderzoek aangaan naar onszelf. Want waar zitten we vast en waar stromen we? Waar ervaren we vrijheid en waar beklemming? Waar bruis je van levenslust en waar ben je teruggetrokken en afwezig? Zingen is een geweldig middel om je eigen authenticiteit te verkennen. Vanuit het gegeven dat alles in jou er toe doet en daar dan ook expressie aan te geven. Dus ook aan de momenten waarop we de neiging hebben onszelf terug te trekken omdat het pijnlijk, moeilijk en kwetsbaar is. Daar moeten we het juist van hebben: dat is de ingang naar vrijheid en kracht. 

Speels gaan we aan de slag: we improviseren met onze klank, zingen samen en solo, bewegen en gebruiken de adem en ons lichaam als anker. Alle oefeningen waar we mee bezig gaan steeds weer over het ervaren van onze vrijheid en onze ruimte, over wie we werkelijk zijn, en over het onderzoeken van de grenzen waar we tegenaan lopen.

Dit programma zorgt ervoor dat je de waardevolle ervaringen van stembevrijding blijvend in je leven kan toepassen. Elke dag geeft nieuwe inzichten en ook tussendoor zorgen we ervoor dat je je ontwikkeling kunt voortzetten. 

En zo wordt stap voor stap niet alleen je stem vrijer, maar ook jijzelf. Je zelfvertrouwen groeit en je laat je jezelf zien en horen.

Voor wie?

Voor mensen die:
willen groeien in zelfvertrouwen en authenticiteit
meer van zichzelf willen laten zien
meer gehoord willen worden
opener en vrijer willen leven
meer voluit willen leven

Wat brengt dit programma je?

Na afloop:
is je stem vrijer en krachtiger geworden
zing én uit je jezelf met meer vertrouwen en ontspanning
ben je meer in contact met je eigen levensvreugde
ben je meer in contact met jezelf en jouw muziek
heb je meer zicht op jouw belemmerende patronen
heb je de helende kracht van de stem ervaren

Praktische informatie

De dagen bestaan uit een mix van samen en alleen zingen, bewustzijnsoefeningen, mantra’s, stilte, meditaties, dans en meer.

Begeleiding: Petra Welboren en Ton van Wolde

Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12


Data en tijden

18 oktober, 15 november, 13 december,
17 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april

Alle dagen zijn van 10:00 - 16:30u

Locatie

Agnus Dei-Kerk, Koningin Julianalaan 12, 5582 JV Waalre

Kosten

€ 735, early bird tot 18 september
Daarna € 875,-

' Ton en Petra creëren telkens weer een setting voor een diepgaande, transformerende en verrijkende groepservaring. Hun fijne begeleiding brengt je steeds weer een stapje verder (of dichter ;-))' 
Geert

'Het is een waar levenselixer'
Barbora