dance events

Dansdagen, projecten en andere activiteiten. Wil je hier meer over weten? Neem contact op!

Dansen in de stad
woe 21 sept, zo 9 okt (meer data volgen)


De stad als inspiratiebron voor dans. Iedere maand op een andere locatie die uitnodigt om dansend te verkennen, zoals landgoed Eikenburg of het terrein van de TU/e. Op een speelse manier zet je de inspiratie van deze locaties om in je eigen dans. Beweging én beleving komen samen. In stapjes kom je samen met andere dansers tot een verrassende dansimprovisatie. Je kunt één keer of gewoon lekker iedere maand meedansen. Welkom!
Locatie: Verschillende plekken in Eindhoven 
Data: woe 21 sept, zo 9 okt, meer data volgen
Tijd: 10:30 - 12:30
Kosten: € 15,00 per keer

MOVED BY NATURE 

De prachtige omgeving van de Strabrechtse heide was het decor voor een dansdag op zaterdag 5 september.  De natuur, wind, bomen en de heide: kortom de hele omgeving was de inspriatiebron voor de dans. In samen werking met Wendy van den Bogert (wendyvandenbogert.nl)


Danspresentatie: Impuls

De hele dag door volgen we impulsen. Je reageert op wat er om je heen gebeurt én wat er van binnen gebeurt. In vier lessen hebben dansers het thema impuls verkend en toegewerkt naar een danspresentatie op een buitenlocatie op het terrein van de TU/e.Dansimprovisatie voor kinderen

Dansimprovisatie lessen voor kinderen van de bovenbouw. Verschillende thema's en soorten muziek nodigen kinderen uit tot bewegen. Dieren, culturen, schilderijen: alles is inspiratie voor dans én plezier.