Ruimte en Overvloed

Jouw stem brengt je naar de ruimte die je bent

Een jaarprogramma van 7 dagen met als thema ruimte en overvloed. Want zingen wat er in je leeft, geeft ruimte. Ruimte aan jouw muziek, aan jouw stem, maar bovenal aan jou!

Iedereen kan zingen én leven vanuit ruimte en overvloed, hoewel er in ons dagelijks leven van alles in de weg lijkt te zitten. Deze dagen gaan over jezelf losmaken van allerlei ideeën, aanpassingen en verwachtingen van jezelf en anderen. Het gaat over expressie geven aan dat wat er is waardoor er meer en meer ruimte komt voor jou.

Speels gaan we aan de slag: we improviseren met onze klank, zingen samen en alleen, en gebruiken de adem en ons lichaam als anker.

Zingen blijkt keer op keer een geweldig middel om nieuwe ruimte te verkennen. Vanuit het gegeven dat alles in jou er toe doet en door daar dan ook expressie aan te geven. Dus ook aan de momenten waarop we de neiging hebben onszelf terug te trekken omdat het pijnlijk, moeilijk en kwetsbaar is. Daar moeten we het juist van hebben: dat is de ingang naar ruimte en kracht. 

Een jaarprogramma zorgt ervoor dat je de waardevolle ervaringen van stembevrijding blijvend in je leven kan toepassen. Elke dag geeft je nieuwe inzichten en we zorgen ervoor dat je je ontwikkeling tussen de workshopdagen door, kunt voortzetten. 

En zo ontdek je in deze 7 dagen de vreugde om vanuit ruimte en overvloed te zijn en te zingen. 

Praktische informatie

De dagen bestaan uit een mix van samen en alleen zingen, bewustzijnsoefeningen, mantra’s, stilte, meditaties, beweging en meer.

Begeleiding: Petra Welboren en Ton van Wolde

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12

Dit jaarprogramma is voor mensen die al kennis gemaakt hebben met stembevrijding tijdens een workshop. Vraag ons als je twijfelt.

Data en tijden

Vrijdag 13 oktober, 10 november,
8 december 2023 en
Vrijdag 12 januari, 1 maart, 22 maart,
19 april 2024

Alle dagen zijn van 10:00 - 16:30u

Locatie

Agnus Dei-Kerk, Koningin Julianalaan 12, 5582 JV Waalre

Kosten

Kosten: € 595,- (inclusief koffie, thee en lekkers)
€ 525,- early bird, als je je voor 15 september 2023 aanmeldt

' Ton en Petra creëren telkens weer een setting voor een diepgaande, transformerende en verrijkende groepservaring. Hun fijne begeleiding brengt je steeds weer een stapje verder (of dichter ;-))' 

Geert