ik zing?!

Dompel je onder in een dag stembevrijding

Deze dag staat jouw stem centraal.
Iedereen kan zingen, ook al voelen we soms schroom of terughoudendheid om onze stem te laten horen. We hebben maar al te snel een oordeel over hoe we zingen.
Hoe zou het zijn als je met open oren kan luisteren naar jouw eigen klank en je laat verrassen door jouw eigen muziek? Welke muziek wil zich nu laten horen? Wat dient zich aan? Dat is waar stembevrijding over gaat: zingen wat er in je leeft. En dat levert prachtige muziek op!

Deze workshop Stembevrijding is voor mensen die graag (willen) zingen, maar niet durven, denken dat ze niet kunnen zingen, of zich juist meer voluit willen laten horen. De dag bestaat o.a. uit lichaamswerk, klank- en improvisatie-oefeningen om jouw moeiteloze geluid steeds meer naar buiten te brengen. Daarin kan niets fout gaan, want het gaat er juist om dat je naar buiten brengt wat er in je leeft. En uiteraard wordt er ook samen gezongen.

Begeleiding: Petra Welboren en Ton van Wolde
Datum: 30 augustus 2024  / Agnus Dei-Kerk, Koningin Julianalaan 12, 5582 JV Waalre
Kosten: € 95,- early bird tot 18 augustus, daarna € 125,-

Deze workshop wordt ook gegeven op 29 september 2024, Rederijkerstraat 6, 5663 EB, Geldrop

Anderen over deze dag:

  1. 'Ik heb voor het eerst ervaren wat stembevrijding kan doen en vond het een geweldige ervaring. Ik kan het zeker aanraden!'
  2. 'Een verademing, om te kunnen uiten wat er leeft en ook te ontvangen wat er leeft bij de ander'.
  3. 'Geweldig leuke dag, smaakt naar meer.'
  4. 'Jullie vulden elkaar goed aan. Petra zette met haar voortvarende, opgeruimde lichtheid de toon en Ton zorgde voor relativering, humor en straalde een en al vertrouwen uit. Zo werden we uitgenodigd onze stem te laten horen op de manier zoals die op dat moment klonk. En dat was een feest!'